TATTOO REAL MEN

Bine ați venit la REAL MEN TATTOO, unde ideile, gândurile și fanteziile devin realitate. Rezultatele noastre vorbesc foarte mult și se reflectă în portofoliul nostru. Ca instituție care a lucrat suficient de mult timp pentru a dobândi abilitățile relevante necesare pentru a crea tatuaje exemplare. Salonul nostru tattoo este bine echipat cu cele mai noi gadgeturi și personal. Atmosfera din studioul nostru este relaxată și relaxantă pentru confortul clienților noștri. Atmosfera te va calma atunci când îți faci tatuajul vostru drag.

Tatuatorii noștri sunt extrem de talentați și își fac treaba bine. Atenția lor la detalii combinată cu abilitățile lor impresionantegarantează rezultate ce întrec așteptările. Fii sigur: oricare ar fi tatuajele tale, maeștrii noștri le vor aduce la viață artistic. Vă puteți exprima ideile, iar artistul nostru le poate schița cu ușurință pe hârtie pentru a crea o imagine exactă. Alternativ, puteți răsfoi portofoliul nostru vast și impresionant de idei.

Reputația noastră impecabilă și un portofoliu vibrant vorbesc despre profesionalismul nostru. Fiecare imagine este bine ilustrată cu un desen realist,cuvinte și culori. Ai libertatea de a alege ceea ce va fi al tău. Vrei să acoperi un tatuaj vechi? Acesta este unul din domeniile pe care ne specializăm. Rezultatul final va fi remarcabil și nici o urmă a tatuajului vechi nu va fi vizibilă.

Servicii și prețuri

MINI TATTOO
30€

Un tatuaj mic este de dimensiuni aproximativ 5CMx5CM. Tehnologia de aplicare, pregătire și îngrijire este aceeași ca și pentru un tatuaj de dimensiuni obișnuite.

SESIUNEA (5-7 ore)
300€

Prețul depinde de dimensiunea și complexitatea desenului, cu cât este mai mare și mai complex tatuajul, cu atât este mai scump. Dacă desenul este de aceeași dimensiune, dar de o complexitate diferită, el v-a fi realizat pentru o perioadă diferită de timp.

Portofoliu